آموزش کامل طرز تهیه کوکو کنگر خوشمزه با گوشت چرخ کرده

آموزش کامل طرز تهیه کوکو کنگر خوشمزه با گوشت چرخ کرده

پست شماره 3980
15:33 , شنبه 22 ارديبهشت 1397

آموزش کامل طرز تهیه کوکو کنگر خوشمزه با گوشت چرخ کرده

 

 

مواد لازم کوکو کنگر

گوشت چرخ کرده     ۱۰۰ گرم
کنگر پاک کرده       ۲۵۰ گرم
هویج       دو عدد
سیب زمینی          یک عدد
پیاز        دو عدد
تخم مرغ  ۴ عدد
روغن مایع           یک پیمانه
آب         یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه    به میزان لازم
ادویه ی پلویی        به میزان لازم
زرشک و گوجه فرنگی برای تزیین روی کوکو به میزان لازم

طرز تهیه کوکو کنگر

با آموزش طرز تهیه کوکو کنگر از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم.برای تهیه کوکو کنگر ابتدا باید کنگر را در تابه ای بریزید و با دو قاشق غذا خوری روغن تفت دهید.سپس یک پیمانه آب به کنگر اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بپزد.هویج را نگینی خرد کنید و با مقداری آب بپزید.سیب زمینی را هم نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهیدو هنگامی که نرم شد از روی حرارت بردارید.پیاز را ریز خرد کنید یا رنده کنید و در روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بپزد.

حالا در ظرفی همه مواد را با هم مخلوط کنید.نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه ی پلویی را به مایه کوکو اضافه کنید و مخلوط کنید.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را خوب مخلوط کنید تا کف دار شوند.یک عدد از زرده تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر بریزید تا در آخر کار استفاده کنیم.

سپس آن ها را روی مایه کوکو بریزید و هم بزنید.در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود.مایه کوکو را داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شود.گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و با زرشک مخلوط کنید؛ سپس زرده تخم مرغ را هم اضافه کنید و روی کوکو بریزید؛ با قاشق فشار بدهید تا مواد به رویه ی کوکو بچسبند.بگذارید با حرارت ملایم کوکو پخته و خوب طلایی شود؛ لازم نیست سمت دیگر این کوکو سرخ شود.

 

 

توجه : تمام حقوق مطالب محفوظ می باشد.

طرز تهیه خوراک گوشت | آموزش درست کردن خوراک گوشت

طرز تهیه خوراک گوشت | آموزش درست کردن خوراک گوشت

پست شماره 3945
13:13 , جمعه 07 ارديبهشت 1397

طرز تهیه خوراک گوشت | آموزش درست کردن خوراک گوشت

 

 

 

در اکثر غذا‌های ما ایرانی ها گوشت قرمز پیدا می‌شود، همیشه دوست داشتیم خلاقیت به خرج دهیم و غذایی جدید با این گوشت ها درست کنیم. این خوراک گوشت یکی از غذا‌های گوشتی مقوی و خوشمزه است.

 

مواد لازم برای خوراک گوشت :

 گوشت گوساله  150 گرم
 گل کلم 300 گرم 
 هویج  3 عدد
 کلم بروکلی 200 گرم 
پیاز خلالی خرد شده 2 عدد
بیبی کورن 5 عدد
فلفل دلمه ای رنگی خلالی خرد شده 1 عدد
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
قرص عصاره سبزیجات 1 عدد
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک گوشت :

گوشت را نواری برش بزنید و داخل قابلمه ای با مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

 

گل کلم، هویج و کلم بروکلی را درون قابلمه ای دیگر حاوی آب در حال جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آب کش کنید. سپس بلافاصله آن ها را در آب یخ بگذارید تا تازگی سبزیجات حفظ شود.

 

گل کلم و کلم بروکلی را گل گل کرده و هویج را خلالی خرد کنید.

 

پیاز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. بعد گوشت را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید.

 

بیبی کورن را از طول برش بزنید و به همراه گل کلم، هویج، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی به گوشت بیفزایید و خوب تفت دهید.

 

فلفل سیاه، فلفل قرمز، عصاره سبزیجات، سس سویا، شکر و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

 

بعد آن را داخل ظرفی سرو کنید.

 

توجه : تمام حقوق مطالب محفوظ می باشد.

نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی | طرز تهیه خوراک مرغ

نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی | طرز تهیه خوراک مرغ

پست شماره 3944
13:5 , جمعه 07 ارديبهشت 1397

نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی | طرز تهیه خوراک مرغ

 

 

 

ما ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روش های پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و ... در این مطلب نیز شما را با یکی از روش های آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.

 

میزان سرو: 3 الی 4 نفر

 

مواد لازم برای خوراک مرغ و سیب زمینی :

روغن   2 قاشق سوپخوری
 هویج نگینی خردشده  یک عدد
سیب زمینی نگینی خردشده  یک عدد 
کره  2 قاشق سوپخوری 
پیاز خردشده یک عدد
سیر ریز خردشده 2 حبه
فلفل دلمه ای نگینی خردشده یک عدد
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
آب یک و یک چهارم پیمانه
ران مرغ 600 گرم
نمک به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل) یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی :

روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.

هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.

ران های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.

 

سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.

سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

ران های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.

 

در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.

سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.

سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.

توجه : تمام حقوق مطالب محفوظ می باشد.