طرز تهیه ترشی لیته

پست شماره 3592
21:6 , پنجشنبه 18 آبان 1396

طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته | ترشی لیته | آموزش درست کردن ترشی

 

 

 مواد لازم

بادمجان به میزان لازمسرکه ۱ قاشق چای خوریزردچوبه ۲۵۰ گرمهویج ۵ حبهسیر ۲ قاشق غذاخوریسیاه دانه ۲ قاشق غذاخورینعناع خشک
۲ قاشق غذاخوریترخون به میزان لازمنمک به دلخواهفلفل افزودن به علاقه مندی

 

طرز تهیه

۱- بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

۲-هویج ها را پوست بگیرید و ریز نگینی کنید.

آن ها به همراه مقدار کمی آب بپزید تا کاملا نرم شوند.

۳- سیرها را ریز خرد کنید.

۴- از ۲ قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک استفاده کنید.

۵- می توانید از ۲۰۰ گرم ترکیب سبزیجات تازه مانند نعناع، ترخون، گشنیز و ریحان هم استفاه کنید.

۶- می توانید ترشی را بلافاصله استفاده کنید، ولی برای خوش طعم شدن آن، بگذارید تا ۱ هفته در یخچال استراحت کند و جا بیفتد.

می توانید بادمجان ها را با آب خیلی کم روی حرارت پایین بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود و یا آن ها را روی شعله گاز و یا در فر کبابی کنید.

سپس بادمجان ها را با قدری سرکه و زردچوبه بجوشانید و با کمک چنگال و یا گوشت کوب کاملا له کنید.

هویج پخته، سیر، سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک را به بادمجان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.

در نهایت سرکه، نمک و در صورت تمایل فلفل به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

ترشی را در ظرفی که هوا نکشد بریزید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.آن را در یخچال نگهداری کنید.

توجه : تمام حقوق مطالب محفوظ می باشد.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی