جدیدترین و بهترین مطالب
جدیدترین آهنگ های کردی

Tasms.ir

طرز تهیه ترشی لیته

پست شماره 3592
21:6 , پنجشنبه 18 آبان 1396

طرز تهیه ترشی لیته

برید به ادامه مطلب

طرز تهیه ترشی لیته

 

بادمجان 1 کیلو  .  فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد  .  فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد  . فلفل سبز 70 گرم

هویج بزرگ 3 عدد  .  سیر رنده شده 3 یا 4 حبه  .  کلم پیچ سفید نصف عدد  .  سرکه 1 کیلو

مرزه 100 گرم  .  نعناع 100 گرم  .  ترخون 100 گرم  .  گیشنیز 100 گرم

جعفری 100 گرم  .  پونه 100 گرم  .  زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.

 

کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.

 

توجه : تمام حقوق مطالب محفوظ می باشد.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی