آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج

پست شماره 3591
21:1 , پنجشنبه 18 آبان 1396

آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج

آموزش تهیه ترشی لیته بادمجان و هویج | ترشی بادمجان و هویج

 

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته

  • ۵۰۰ گرم بادمجان
  • ۴ الی ۵ عدد فلفل سبز تند
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز یا نصفی از هر کدام
  • ۲ عدد هویج
  • ۳۰۰ گرم کلم پیچ یا گل کلم
  • ۵۰۰ گرم سرکه
  • ۵ قاشق غذاخوری سبزی معطر خورد شده (شامل: مرزه، ترخون، گشنیز، نعنا و جعفری)
  • ۵ حبه سیر
  • ۱ قاشق مربا خوری ادویه ترشی
  • ۱ قاشق مربا خوری نعنا خشک
  • ۱ قاشق مربا خوری پونه خشک
  • نمک به مقدار لازم

 

مراحل تهیه ترشی لیته

ابتدا بادمجون هارو از وسط نصف کرده و بدون اینکه پوستشون رو بکنیم داخل یه قابلمه میریزیم و بعد با نصف لیوان آب و نصف لیوان سرکه میپزیمشون تا نرم بشن.

وقتی بادمجون ها نرم شدن و پختن داخل آبکش میریزیمشون تا هم سرد بشن و هم آب اضافیشون بره

حالا سیر و بادمجون رو با هم داخل غذا ساز ریخته یا چرخشون میکنیم.

چون من دوست نداشتم سیر و بادمجون خیلی له و پوره ای بشن غذاساز رو فقط یکی دو پالس زدم تا فقط خورد بشن. اما شما بسته به سلیقه خودتون میتونین میزان خورد شدن مواد رو کم یا زیادتر در نظر بگیرین.

همه سبزیجات رو بعد از اینکه خوب شستیم و گذاشتیم تا کاملا خشک شدن خوردشون میکنیم.

باز هم ابعاد خورد کردن سبزیجات به شما بستگی داره. مقدار فلفل سبز تند بستگی به سلیقه خوتون داره اگه دوست ندارین ترشیتون خیلی تند باشه مقدار فلفل رو کمتر کنین.

سبزی ها معطر رو هم خورد میکنیم.

حالا همه مواد یعنی سیر و بادمجون، سبزی خورد شده و صیفی جات خورد شده رو همراه سبزی های خشک، ادویه ترشی و نمک داخل دبه میریزیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.

در نهایت سرکه رو هم به موادمون اضافه میکنیم تا خوب تا روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو خوب میبندیم. دقت کنین که دبه ترشی هم باید کاملا تمیز و خشک باشه.

بعد از چند روز ترشی ما حاضره و بسته به سلیقتون میتونین برای جا افتادن بیشتر ترشی کمی بیشتر صبر کنین.

 

توجه : تمام حقوق مطالب محفوظ می باشد.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی